img_0160

Rozendaalselaan 18, 6881 LC, Velp

De locatie aan de Rozendaalselaan is karakteristiek, ruim en heeft een enorme diepe achtertuin. Alle ruimtes ademen de sfeer van weleer. Authentieke details zijn allemaal bewaard gebleven gedurende de aanpassing er een uitdagend en vooral speels kinderdagverblijf van te maken. Alle speelmaterialen, stoelen en tafels zijn van duurzaam hout en de sfeer is kleurig en warm. Het is een diep pand, waar alle ruimtes met elkaar verbonden of gescheiden kunnen worden.

De indeling is zo gemaakt dat er verticaal en horizontaal opgevangen wordt. Echter kunnen broertjes en zusjes van verschillende leeftijden ook deelnemen aan elkaars activiteiten.

Er is een aparte slaapruimte voor baby’s.

 

 

De buitenruimte (250 m2)

De grote besloten tuin biedt naast kleurige betegeling om lekker te fietsen, te voetballen en een zogenoemd bosje met veel groen en schors. In de tuin staan houten speelhuisjes, een houten zandbak, een buitenkeuken en een houten tipitent om de fantasie te prikkelen.

De tuin is direct gelegen aan de achtergevel waardoor de binnenruimte makkelijk is te verbinden met de buitenruimte. Dit vergemakkelijkt het spelen voor de kinderen en het overzicht. De kinderen hebben tevens makkelijke toegang tot de spelmaterialen in de houten buiten schuur.