Wie zijn wij

Poespas is een professionele en geregistreerde kinderopvang organisatie die sinds 2005 op kleinschalige wijze opvang biedt. Dit initiatief is destijds genomen door Seppa Spanjer, maatschappelijk werkster en gezinscoach. Onze locaties zijn qua sfeer bewust huiselijk van opzet en hebben veel buitenruimte en groen.

LRK Registratie

Landelijk register kinderopvang

Dagopvang, Hoofdstraat 141, Velp nr. 131071075
Dagopvang Rozendaalselaan 18, Velp nr 215974141

Deze registratie betekent dat Poespas opgenomen is in het Landelijke Register Kinderopvang en dat u in aanmerking komt voor tegemoetkoming in de kinderopvangkosten via de Belastingdienst.

Voor het downloaden van onze inspectierapporten en onze nieuwsbrief verwijzen wij u naar de beleidspagina.

Gemotiveerd team

Wij werken met een gemotiveerd team. Ons team is een bewuste mix van jong en oud, MBO en HBO opgeleid. Alle leidsters voldoen aan de opleidingseisen conform CAO kinderopvang.

Bij Poespas werken wordt als stimulerend en vertrouwd ervaren. Ons huidige team bestaat uit 17 vrouwelijke medewerkers.

Stagiaires

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor Sociaal Pedagogisch Werk niveau 3 en niveau 4.

Onze stijl

In ons team is er sprake van een democratische-consulterende leiderschapsstijl. Er wordt geïnvesteerd in kwaliteit en in elkaar. Er zijn korte beleidslijnen. Het belang van het individuele kind staat voorop en is in balans met het groepsbelang. De leidsters zorgen ervoor dat zij hun eigen grenzen bewaken waardoor zij de hele dag professioneel kunnen handelen en oog houden op de persoonlijke behoefte van elk kind in de groep.