Dagopvang Rozendaalselaan

horizontale groep van  0-1 jaar, horizontale groep van 1-2 jaar, verticale peutergroep van 2 tot 4 jaar en een peuterplusgroep 3 tot 4 jaar.

Op deze locatie bieden wij een baby-, dreumes-, peutergroep en een peuterplusgroep ter voorbereiding op de basisschool. In overleg met u kunnen kinderen eerder of later overstappen naar de volgende groep.

Dagopvang Hoofdstraat

Verticale groep 0- 4 jaar

Uw kindje is vanaf 10 weken welkom. Gedurende het zwangerschapsverlof nodigen wij u graag uit om met de baby op bezoek te komen, om de sfeer te proeven. In de week voorafgaand aan de opvang bieden we altijd twee wen- momenten aan van een dagdeel. Dit geeft ons de gelegenheid uw kindje alvast te leren kennen.

Er is veel zorg en aandacht voor de allerkleinsten. Wij bespreken met u ons babyprotocol en zorgen ervoor dat uw kind niet al te veel prikkels krijgt. U mag uw borstvoeding meegeven.

Afhankelijk van de behoefte aan rust en reactie op geluiden, betrekken wij stap voor stap uw kindje meer bij de dagstructuur.

Het bijzondere van verticale groepen genaamd Minous en Felix is dat jong van oud leert en oud voor jong zorgt op een wijze waar kinderen van genieten. In een verticale groep wordt altijd gewerkt met verschillende leeftijden. Wij zorgen voor een balans in leeftijd zodat elke leeftijd zijn speelkameraadjes heeft. De peuters in de verticale groep krijgen hetzelfde ontwikkelingsgerichte aanbod als peuters in de horizontale peutergroep. Een voordeel van een verticale groep is dat broertjes en zusjes bij elkaar zijn  gedurende een opvang dag. Elke ochtend is er een thema, passend bij het maandthema. Wij werken met de caleidoscoop methode.

.